Bulungi in Mooi Deventer

25-10 Bulungi

Vrijdag 25 november is het boek Mooi Deventer verschenen. Een prachtig boek over – u raadt het al – Deventer, met meer dan 500 foto’s van onze mooie stad en haar groene omgeving. Aangevuld met heel veel leuke artikelen over en  interviews met Deventenaren en alle activiteiten die er in de stad plaatsvinden. En dat zijn er veel.

Het boek is uitgegeven door Stichting Open Boek. Als leidraad zijn de 7 ‘wijken’ van Deventer gekozen en vervolgens is er over die wijken van alles te vinden. Afgewisseld met gedichten, artikelen die niet specifiek over een wijk gaan en steeds weer die geweldige foto’s.

Mooiste pagina
De mooiste pagina van het boek is voor ons pagina 208, de laatste pagina van het boek. Want daar staat – naast een foto van het standbeeld van Albert Schweitzer, beter kunnen we het toch niet treffen – een artikel over Deventenaren die over de grenzen van stad en land heen, betrokken zijn bij allerlei internationale projecten.
Als voorbeeld staat daar… Bulungi! Met een mooie foto van Renate en Sharon met een aantal van onze Bulungikinderen.

Reclame
Dus… nog op zoek naar een leuk Klaas- of Kerstcadeau? Dan willen wij bij deze wel even schaamteloos reclame maken voor het boek ‘Mooi Deventer’. Want als je Deventer een warm hart toedraagt, mag dit boek in je boekenkast eigenlijk niet ontbreken.