Help je mee? 10.000 luiers voor Bulungi!

Monica 00000185 Monica 00000187

Minimaal 10.000 luiers. Dat is nodig om de Bulungikinderen een jaar lang te voorzien van luiers. En luiers zijn in Oeganda bepaald niet goedkoop, zeker als je een beetje kwaliteit wilt hebben. Daarom hebben we op PIF World een actie gestart om voor 2017 de luiers te laten sponsoren! € 4000 is het bedrag dat we voor een jaar nodig hebben!

Ans Hilberink, een van onze bestuursleden, heeft een eigen actie aangemaakt om een kwart van deze luiers bij elkaar te sprokkelen. Natuurlijk is het heel fijn als mensen de actie steunen en een bedrag willen overmaken.

Doneren

Maak een actie
Maar…. je kunt ook een eigen actie op PIF starten en mensen in je omgeving vragen om je te helpen met een (bescheiden) bijdrage? Vele handen maken immers licht werk, veel kleine bedragen worden samen een groot bedrag voor de luiers. Denk jij dat je een aantal mensen in je omgeving hebt die je willen helpen? Heb je een idee voor een activiteit om geld bij elkaar te krijgen? Maak een account aan op PIF World, meld je aan bij de community van Bulungi en start een actie. Je kunt de actie zo groot of zo klein maken als je zelf wilt en op PIF precies volgen hoeveel geld er binnenkomt!

Maak een actie