Buffer voor Bulungi

Zoek je een goed doel voor (een deel van) je energietoeslag? Denk dan aan Bulungi! Want ook in Oeganda is het leven de afgelopen maanden heel veel duurder geworden en het einde van de prijsstijgingen is ook daar nog lang niet in zicht!

Energietoeslag

In november en december van dit jaar krijgen bijna alle huishoudens een toeslag van €190 als tegemoetkoming in de kosten voor gas en elektriciteit. Ook als je het geld niet nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je nog een betaalbaar energiecontract hebt. Veel mensen besluiten dan ook het geld aan goede doelen te schenken als ze het zelf niet nodig hebben. Prachtige Nederlandse doelen komen voorbij en dat is ook hard nodig, want veel mensen in Nederland komen serieus in de problemen door de hoge prijzen. Dus het is fijn als daar een extraatje voor komt.

Stijgende prijzen in Oeganda

Maar… ook in Oeganda (en natuurlijk in heel veel landen) zijn de prijzen enorm gestegen. Voor voedsel, energie, medische zorg enz. We merken dat we niet meer uitkomen met de bedragen die we de afgelopen jaren naar Kampala overmaakten. Wat zou het fijn zijn om een extra buffer op te bouwen om de komende tijd met enige regelmaat een extra bedrag te kunnen geven aan onze Bulungikinderen.

Buffer

Met een extra buffer op de bankrekening kunnen we – als dat nodig is – extra geld overmaken voor bijvoorbeeld voeding en medicijnen. Heb je de energietoeslag zelf niet nodig en denk je er over om er goede doelen mee te ondersteunen? Denk dan aan Bulungi! Wij en vooral onze kinderen, zijn er heel blij mee als je een deel ervan naar ons wilt overmaken.

Doneren kan heel makkelijk via PifWorld.

En nee, we hebben dit keer geen streefbedrag. We realiseren ons maar al te goed dat het voor veel mensen helemaal niet mogelijk is om geld te doneren, en we zijn blij met elk bedrag dat we ontvangen!