Limited Edition: de Bulungi-bag

Kent u haar nog? ‘Onze’ Dilara? Modefanaat, influencer to be en ambassadeur van Bulungi. Ze maakte deze zomer zo’n 100 mondkapjes voor Bulungi van mooie Afrikaanse stoffen. De opbrengst van de verkoop was voor onze Bulungikids. In no time waren de mondkapjes verkocht en als u er een heeft: wees er zuinig op, want het wordt vast en collectors item. Maar Dilara wilde meer. En er lagen nog van die mooie stoffen… Daarom ontwierp ze de Bulungi-bag!

In een kleine oplage, vijf verschillende ontwerpen, maar allemaal praktisch, stevig, functioneel en vooral… zó verschrikkelijk mooi! Ze naaide ze allemaal zelf (natuurlijk weer met behulp van Emel, bestuurslid van Bulungi en zus van Dilara, die ingezet werd voor het betere knip- en klaarleg-werk) en nu zijn ze klaar voor de verkoop!

Feestelijk

U kunt kiezen uit maar liefst vijf verschillende ontwerpen: de Uganda-bag, de Merette-bag, de Blom-bag, de Savanna I-bag en de Savanna II-bag. Mooi om zelf te kopen, ook heel mooi om cadeau te geven of te krijgen. Of u de tas nu koopt voor uzelf of om cadeau te geven: de tas wordt heel mooi voor u ingepakt. Een feestje om te ontvangen!

Bestellen?

De tassen kosten € 40. In Deventer bezorgen we ze persoonlijk bij u thuis, daarbuiten komen er verzendkosten bij. De opbrengst komt – natuurlijk – helemaal ten goede aan Bulungi.
Bestellen kan door een mailtje te sturen naar
Geef wel even door welke van de vijf u graag wilt hebben, enne… op=op!