Bulungi Foundation nodigt u uit voor bruisend Deventer Open in de Schouwburg!

 

Logo Deventer OpenEen zinderende fashionshow, levendig debat, prachtige verhalen van jonge mensen over hun eerste ervaringen met ontwikkelingssamenwerking , muziek van One World Jam en Arifa en veel informatie over organisaties en stichtingen uit Deventer die actief zijn op het gebied van de Millenniumdoelstellingen.
Zondag 4 november is de manifestatie Deventer Open in de Deventer Schouwburg ‘The Place to be’! Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom!

Deventer is een Open Stad, een stad met oog en oor voor andere landen en mensen. En dat is wat de organisaties zondagmiddag 4 november willen laten zien. Maar niet zomaar: dat gaat gebeuren op een buitengewoon aantrekkelijke manier: met een verrassend, internationaal programma.
Natuurlijk zijn wij – Bulungi Foundation- er ook!

Programma Deventer Open

Modelint
Vanuit de binnenstad arriveert een bonte stoet mensen met heel verschillende soorten kleding bij de Schouwburg. Kleding volgens de laatste mode (speciaal ter beschikking gesteld door diverse Deventer winkeliers), maar ook prachtige, soms traditionele kleding uit alle delen van de wereld. Dit modelint nodigt het winkelend publiek in de stad uit voor een bezoek aan Deventer Open. Om 13.00 uur arriveert het lint bij de Deventer Schouwburg.

Spannend Podiumprogramma
Burgemeester Andries Heidema is zeer betrokken bij de organisaties die deze middag actief zijn. Hij is dan ook vanzelfsprekend aanwezig en gaat tijdens het podiumprogramma in de Grote Zaal in op het thema ‘Ik en de wereld’ en op de rol van de Deventer organisaties in de internationale samenwerking.
Dan een spectaculaire modeshow: prachtige kostuums, meestal traditioneel, soms modern, maar allemaal met een internationaal tintje, worden getoond aan het publiek in een zinderende modeshow. Geniet van het spektakel dat zich voor uw ogen ontrolt en laat u verrassen door werkelijk spectaculaire kledingstukken!
Studenten van het Windesheim Honours College gaan een interactieve discussie aan met  het publiek en daagt iedereen uit  om mee te praten over het onderwerp ‘voedselzekerheid’. 

 Wereldmarkt
Elke aanwezige organisatie brengt haar internationale activiteiten onder de aandacht van het Deventer publiek. De hele middag kunnen de bezoekers terecht bij de kraampjes van de diverse organisaties in de hal en de foyer. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze Deventer initiatieven.

Oegandabijeenkomst
Leerlingen van Etty Hillesum Lyceum locatie Het Vlier en AOC Oost Twello zijn net terug van een Oegandareis. In Oeganda hebben zij voor het eerst kennis gemaakt met ontwikkelingssamenwerking. Wat zijn hun ervaringen? Die delen ze graag met u.

Veiling
Met een unieke veiling wordt geld ingezameld voor Deventer Open. Het blijft nog een beetje geheim hoe de veiling precies gaat, maar zeker is dat burgemeester Andries Heidema de eerste handeling verricht!

 Arifa: een muzikale afsluiter die zijn weerga niet kent!
Vier muzikanten met een voet diep in de traditie van Turkije, het Midden-Oosten en de Balkan en de andere in de hedendaagse muziek. Zij sluiten de middag af om 17.30 uur. Gratis toegang voor het publiek! Dat wordt puur genieten!

We hopen op heel veel bezoekers!
Hoe meer mensen er komen op 4 november, hoe gezelliger en natuurlijk meer aandacht voor al het werk dat Bulungi Foundation doet in Oeganda en voor onze collega-organisaties uit Deventer. Wij maken er een prachtige middag van, dus kom langs en laat het ook aan anderen weten!

Like Deventer Open op Facebook: Like Deventer Open op Facebook 

Volg Deventer Open op Twitter:     Twitterbutton @DeventerOpen12