Bulungi is op 6 november in de Deventer Schouwburg!

Logo DWS RSL

Zondag 6 november presenteert Bulungi zich aan het Deventer publiek tijdens een bruisende, zinderende zondagmiddag: Deventer Wereldstad! De middag wordt gehouden in de Deventer Schouwburg en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Flyer Bulungi

De Gemeente Deventer, vrijwilligersorganisaties, instellingen en bedrijven die actief zijn op het gebied van internationale samenwerking en/of milieu en klimaatbeleid presenteren zich  tijdens deze manifestatie aan de Deventer bevolking. Op deze middag is te zien dat Deventer een echte Wereldstad is. Een stad met hart en oog voor andere landen en mensen. Bulungi is daarbij natuurlijk aanwezig.

Wereldmarkt
Elke aanwezige organisatie brengt haar internationale activiteiten onder de aandacht van het Deventer publiek. Kom dus vooral even langs bij onze stand en neem dan meteen onze mooie nieuwe folder mee!

Bruisend programma
Er is van alles te beleven, wil je meer weten? Dan kun je hier het hele programma bekijken!

Programma 2016

Veel publiek
Hoe meer publiek er komt die middag, hoe gezelliger en natuurlijk meer aandacht voor al het werk dat Bulungi doet in Oeganda en natuurlijk voor onze collega-organisaties uit Deventer. Bulungi nodigt u van harte uit voor een bezoek aan Deventer Wereldstad!