Bulungi maakt van Deventer een Wereldstad!

IMG 2245

Op zaterdag 5 september organiseerden de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk van 11.00 tot 16.00 uur. Een Vrijwilligersmarkt maakte ook onderdeel uit van het evenement en daar mocht Bulungi natuurlijk niet ontbreken. Want ook wij kunnen nog wel wat vrijwilligers gebruiken!

Deventer Wereldstad bood stichtingen de gelegenheid te laten zien wat ze in het buitenland doen en te kijken of mensen te porren zijn om vrijwilligerswerk te komen doen. Bulungi kon op deze manier het werk in Oeganda onder de aandacht brengen.

IMG 2259

Renate
Renate, die in Oeganda alles rondom Bulungi coördineert is voor een aantal maanden in Nederland. Leuk om nieuwe contacten te leggen (bijvoorbeeld met TheRobFoundation die ook actief is in Oeganda) en om mensen in Deventer te kunnen vertellen over het werk van Bulungi.

IMG 2276

Vrijwilligerswerk doen bij Bulungi?
Onder het motto: ‘Maak jij van Deventer een Wereldstad?’ is Deventer Wereldstad op zoek naar vrijwilligers om de NGO’s in Deventer een platform te bieden. Maar ook Bulungi kan nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Wil jij in Nederland ons team versterken en helpen met het genereren van bekendheid, fondsenwerving of het organiseren van een leuke actie om geld binnen te halen? Neem dan contact met ons op via     Samen maken we van Deventer een echte Wereldstad! 

IMG 2260 IMG 2277 

IMG 2284