Circulus doet goed voor Bulungi

Elk kwartaal komt een groot aantal medewerkers van Circulus bij elkaar. Om te sparren, plannen te bedenken, samen nieuwe ontwikkelingen te bespreken en elkaar steeds beter te leren kennen. Vast onderdeel van deze kwartaalbijeenkomsten is ‘Circulus doet goed’. Een goed doel – waar een Circulus-collega een bijdrage aan levert – krijgt een cheque van € 500. En afgelopen week was Bulungi de gelukkige.

Wij gaan bouwen

Bulungi heeft bouwplannen! Plannen voor een Learning Disability Centre in Kampala. Samen met onze partner Special Children Special People én Wilde Ganzen. De aanvraag voor Fase 1 ligt op dit moment bij de laatste organisatie. Door een eigen centrum te bouwen, op eigen grond, worden we minder afhankelijk van externe (financiële) factoren. Binnenkort kunnen we hier meer over vertellen.

Cheque

Wat een eer dat ik – als voorzitter van Bulungi – afgelopen maandag de cheque in ontvangst mocht nemen uit handen van manager klant Ben Blokhuis. Circuluscollega’s: dankjulliewel! Met dit bedrag komen onze bouwplannen weer een stukje dichterbij. Op de volgende bijeenkomst volgt zeker het beloofde filmpje. (En hier op de website ook!)