Help Bulungi met Sponsorkliks!

En dat kost je helemaal niks!

Veel Sinterklaas en Kerstcadeaus koop je tegenwoordig online. En ook door het jaar heen wordt er veel bij webwinkels gekocht. Met Sponsorkliks kan je Bulungi helpen zonder dat het jezelf een cent kost. Heel veel grote webwinkels doen mee. Wil jij ons helpen? Doe dan je bestellingen via de Bulungipagina van Sponsorkliks.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Bulungi. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert Bulungi hier direct van! (Omdat in Nederland per wet een vaste boekenprijs geldt, mag er geen commissie op boeken worden gegeven.)

App of computer

Bestel je via je computer? Doe dat dan via de Bulungipagina van Sponsorkliks. Klik op het logo van de winkel en doe je bestelling. Heb je al spullen in je winkelwagentje zitten? Geeft niks, als je dan alsnog naar de Bulungipagina van Sponsorkliks gaat werkt het ook! Bestel je op je tablet of telefoon? Download dan de Sponsorkliks-app van en vul Bulungi Foundation in als jouw goede doel. Ga je iets bestellen? Doe dat dan via deze app. In de app zie je ook meteen wat Bulungi de afgelopen jaren heeft ‘verdiend’. Op je computer kan je instellen dat je daar een mailtje over krijgt. Het gaat met kleine beetjes, maar we zijn er heel erg blij mee!

Geen zorgen om je privacy

Noch SponsorKliks, noch Bulungi weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Bulungi is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Bulungi niets op.

Knop Sponsorkliks