Job loopt NYC Marathon voor Bulungi!

We hebben bouwplannen! Plannen voor een Learning Disability Centre in Kampala. Samen met onze partner Special Children Special People én Wilde Ganzen. De aanvraag voor Fase 1 ligt op dit moment bij de laatste organisatie. Door een eigen centrum te bouwen, op eigen grond, worden we minder afhankelijk van externe (financiële) factoren. Binnenkort gaan we hier veel meer over vertellen.

Maar… op dit moment hebben we al een ambassadeur die een supergave sponsoractie voor ons gaat houden. Dat is Job Bohnen uit Amsterdam. Job is een oud-studiegenoot en vriend van oprichter Renate en bestuurslid Daisy. Hij kent Bulungi dus al vanaf de oprichting (in 2011).

Waanzinnig goed doel

Job loopt op 5 november de iconische Marathon van New York City. Job hierover: ‘Inmiddels is het nog maar een kleine twee weken voor mijn grote uitdaging, de NYC marathon! Naast dit sportieve doel wil ik met het hardlopen van deze 42 kilometer ook een bijdrage leveren aan een ander waanzinnig goed doel. Je kunt mij sponsoren met als doel de bouw van een Learning Disability Center voor stichting Bulungi in Oeganda. Ik hoop een mooi bedrag in te zamelen voor deze stichting die zich inzet voor kinderen met een (meervoudige) beperking. En dat is echt heel erg nodig in dit land waar deze kinderen helaas vaak nog verwaarloosd worden. Dank voor je steun!’

Helpen jullie Job (en dus de Bulungikinderen) met het behalen van zijn doel?
Dat kan heel makkelijk via zijn actiepagina op Pif World.