Kerstactie 2017 en een kleine vooruitblik naar 2018

Net als in 2017 hebben we een actie gehouden om de kinderen van Bulungi en het team een extraatje te kunnen geven. Wat een feest om te zien dat ook dit keer het gewenste bedrag snel is gehaald. Dank aan alle lieve gevers!

2017 12 31 PHOTO 00002106

Korte acties brengen (bijna altijd) redelijke makkelijk geld binnen. Maar… om onze zeven Bulungikids een veilig, gezond en liefdevol bestaan te kunnen bieden, hebben we elke maand geld nodig. Voor de huur, de salarissen, gas, water, licht, eten, kleding, wasmiddel, luiers en medische kosten. We hebben simpelweg niet elk jaar dure dingen nodig als een wasmachine of nieuwe bedden, maar elke maand gewoon voldoende op de bank om alle rekeningen te kunnen betalen.

Vaste donaties
2017 12 31 PHOTO 00002101In 2018 gaan we ons dan ook richten op het aantrekken van nieuwe, vaste donoren. Voor € 5 in de maand, voor € 10, voor € 25, voor € 100 en alles daar tussenin en daarboven of daaronder. Want met die vaste bedragen kunnen we de vaste kosten dekken. En weet u: als we het contractueel vastleggen, mag u elk bedrag aftrekken van de belasting. Zonder drempel én zonder tussenkomst van de notaris, want als stichting mogen we die contracten inmiddels zelf maken.

Acties
Monica 4714Natuurlijk blijven we ook acties houden voor extra zaken. Of ‘gewoon’ om het banksaldo aan te vullen en een reserve op te bouwen. Dus ‘stalken’ we iedereen met berichtjes op ons aan te melden bij de actie voor statiegeld bij Jumbo Colmschate, roepen we je op een gekke, leuke, mooie actie te bedenken (organiseer een gezellig diner of een filmavond waarbij iedereen entree betaalt, laat je sponsoren bij een (hard)loopevenement, maak een actiepagina aan op PIF-World voor Bulungi en ga in je omgeving op zoek naar geld voor luiers of organiseer een actie op je school of je werk of om vaste donateur te worden. Wij – van Bulungi – zijn graag bereid om te helpen. Elke cent komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. Aan Fahad, Josephine, Anna, Emmanuel, Esther, Mariam en Pretty.

2017 12 31 PHOTO 00002105