Kerstactie: Watertank voor Bulungi!

Water is duur in Oeganda. En de watervoorziening is niet bepaald stabiel te noemen. En voor onze Bulungikinderen hebben we veel en vooral schoon water nodig. Daarom hebben we onze kerstactie dit jaar verbonden aan een watertank!

Tank van 8000 liter

In een tank van 8000 liter kunnen we voldoende regenwater opvangen. De tank kan worden aangesloten op de watervoorziening in het huis en zo gebruikt worden voor bijvoorbeeld het doorspoelen van de toiletten en het besproeien van de groentetuin. Niet alleen kan daarmee de waterrekening flink omlaag, maar is er ook altijd water voorhanden.

Duurzaam

Gebruik van regenwater is heel verantwoord in het kader van duurzaamheid. Want ook daar willen we bij Bulungi aandacht aan besteden! De tank is verhuisbaar, dus mochten we met Bulungi verhuizen, dan kan de tank gewoon mee! Doe je mee? Doneren is heel makkelijk via deze link op Pifworld.

Kerstfeest voor de kinderen en het team

Natuurlijk wordt er ook een fijn kerstfeest georganiseerd voor het team en de kinderen. Met – op zijn Oegandees – lekker veel eten en drinken, kerstmuziek en kerstmutsen.
Dat betalen we dit jaar van het geld dat op de bankrekening staat!