Kerstfeest voor Bulungi

Monica 8400

De inzet was € 300 voor het kerstfeest: dat hebben we – dankzij heel veel gulle gevers – inmiddels gehaald. Wilt u toch nog meedoen? Van het geld dat we extra krijgen bij deze kerstactie kopen we luiers, een grote uitgavenpost op onze begroting. En natuurlijk zijn we altijd op zoek naar donateurs die ons helpen met het betalen van de maandelijkse kosten van de huur, het personeel, voeding, kleding en medische kosten voor de kinderen.

Het afgelopen jaar zijn de Bulungikinderen verhuisd naar hun nieuwe onderkomen in Kampala. Dankzij een aantal mooie giften hebben we het huis in kunnen richten, is er een buitenkeuken geplaatst en wordt er op dit moment gewerkt aan een overdekte buitenruimte voor de kinderen, waar ze overdag kunnen verblijven. Met een beetje geluk, kunnen we die ruimte met kerst in gebruik nemen.

Wat zou het leuk zijn om met kerst iets extra’s te doen! Het huis een beetje versieren, lekker eten laten komen, zodat er een keertje niet gekookt hoeft te worden en een klein cadeautje voor het personeel dat de afgelopen maanden zo hard voor onze kinderen heeft gewerkt. Daarom – vlak voor kerst – toch nog even een actie. Is er tussen het Rode Kruis en Serious Request, en tussen het Dickensfestijn en uw kerstdiner misschien nog een beetje ruimte voor Bulungi? Dan maken we er voor de kinderen en het team een bijzondere kerst van!
De actie is te vinden op Pif-World. Daar kunt u heel makkelijk een bijdrage overmaken.

‘Gewoon’ storten op de bankrekening NL02ABNA0480992290 mag natuurlijk ook!