Kerstpakketten van Omix en Gentry Resources voor Bulungi

IMG 8734Een paar weken voor kerst worden we gebeld door Omix. Of we eens op de koffie willen komen om iets te bespreken? Tijdens dat gesprek krijgt Bulungi te horen dat Omix en Gentry Resources besloten hebben om geen kerstpakketten uit te delen, maar in plaats daarvan het geld te besteden aan… Bulungi!

IMG 8658Dit stond er in de nieuwsbrief voor het personeel: ‘Dit jaar hebben we besloten om geen kerstpakketten te doen maar het geld dat we hier anders aan besteden te gebruiken voor een goed doel. De Bulungi Foundation Uganda is opgericht door de dochter van Monica Sluiseman. Monica heeft in het verleden ons geholpen met het schrijven van het boekje van Administreren naar Regiseren. Renate Sluiseman is tijdens haar stage gegrepen door het land Uganda en de levensIMG 8665omstandigheden van kinderen en al helemaal met kinderen met een beperking.
Wij steunen graag haar stichting met een prachtige naam en een geweldig doel.’

Cheque
Tijdens een gezellige kerstborrel heeft Renate uit handen van directeur Peter Roeterdink een cheque IMG 8666mogen ontvangen van maar liefst € 1000!
Met dat geld wordt in elk geval iets gedaan voor het onderwijs van de Bulungikinderen, want Omix en Gentry Resources hebben nauwe banden met het onderwijs in Nederland.

Onderwijs
Gentry Resources is eenIMG 8662 kennisbedrijf dat ook eigen producten maakt met de laatste technologiën. Hierdoor hebben de medewerkers hands-on ervaring met deze technologiën en kunnen ze direct voor aan de slag voor hun klanten.
Omix verbetert het onderwijs in Nederland door voor 100% te kiezen voor het onderwijs in de overtuiging dat we de dingen van vandaag, morgen beter kunnen.
De experts van Omix hebben overzicht over de volledige keten van de onderwijslogistiek én hebben kennis van en ervaring met alle gebruikte systemen in Nederland. Deze kennis en ervaring maakt dat Omix adviezen geeft waarvan het resultaat gegarandeerd is.IMG 8668

Op de site houden we u op de hoogte van de besteding van het geld.