Matoke Tours partner van Bulungi

matooke 001
Matoke Tours is dé organisatie om Oeganda te leren kennen. Matoke Tours organiseert groeps- en individuele reizen door Oeganda met liefde voor het land en haar inwoners.

Matoke Tours is in 2012 uitgeroepen in de top 3 van meest duurzame reisorganisaties in Uganda. Wanneer u een reis boekt bij Matoke Tours weet u dus dat uw geld goed besteed wordt!

Partner
Matoke Tours is vanaf juli 2012 partner van Bulungi Foundation. De organisatie wil Bulungi onder de aandacht brengen en toont daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid.

Dat betekent dat reizigers die met Matoke Tours een Oegandareis maken de gelegenheid krijgen om een Bulungi project te bezoeken. Zo kunnen we samen Bulungi – en de situatie van kinderen met een beperking – meer onder de aandacht brengen.

Mogelijkheden
matokes-logo- kleinBoekt u een reis met Matoke Tours? Vraag dan naar de mogelijkheden om een project van Bulungi te bezoeken. Meer weten over Matoke Tours? Kijk op de website en geniet van de mooie foto’s en boeiende informatie! www.matoketours.nl   of www.matoketours.com