Mondkapjes van Bulungi (uitverkocht)

Mondkapjes. Ze blijken nuttig te zijn als je geen anderhalve meter afstand kunt houden. Sinds 1 juni zijn ze verplicht in het Openbaar Vervoer en ook bij sommige contactberoepen wordt de klant gevraagd om er een te dragen. Bij Bulungi kun je nu mooie, handgemaakte mondkapjes kopen van vrolijke, Afrikaanse stoffen!

In Oeganda blijft het spannend. Tot nu toe is het Coronavirus niet in de buurt van onze Bulungikinderen gekomen, maar het leven is er wel een stuk duurder geworden door de maatregelen van de overheid. Met enige regelmaat maken we extra geld over naar Kampala, zodat er voldoende is voor eten, medicijnen en zeep.

Mondkapjes

Daarom verkopen we nu handgemaakte mondkapjes! De mondkapjes worden gemaakt door Dilara. Dilara (zus van bestuurslid Emel) studeert aan Landstede en doet de opleiding Specialist Mode/Maatkleding. Het vervaardigen van mondkapjes is bij haar dus in ervaren handen en we zijn heel blij dat zij dat voor ons wil doen.

Op verzoek zijn ze ook voor kinderen beschikbaar. Met de aankoop van één of meerdere (niet-medische) mondkapjes steunt u rechtstreeks de kinderen van Bulungi. De mondkapjes kosten € 15 pers stuk en zijn wasbaar op 60 graden (bedenk wel dat u in het OV twee mondkapjes nodig hebt, voor de heen- en een voor de terugweg). Drie mondkapjes kosten € 40 en voor vijf stuks betaalt u € 65. Woont u in Deventer dan brengen we ze bij u thuis, woont u buiten Deventer dan komen er verzendkosten bij.

Wilt u mondkapjes bestellen en daarmee Bulungi steunen?
Stuur dan een mailtje naar
U krijgt een mailtje van ons met alle informatie.

Bulungi steunen in Coronatijd, maar liever geen mondkapjes kopen? Dat kan natuurlijk ook.
Klik op deze link van PifWorld en doneer meteen uw bijdrage. We zijn blij met elk bedrag!