Nieuw Children’s Carehome

De nieuwe nursery-2

Renate is sinds 11 januari terug in Oeganda om er een aantal maanden te werken aan het verder op- en uitbouwen van Bulungi. Als ze er aankomt blijkt dat Sharon (van AASU, de Oegandese samenwerkingspartner van Bulungi) een prachtig nieuw huis op het oog heeft voor het Nursery and Carehome. Een huis met een grote tuin (met bomen!) en een hek er om heen. Een heerlijke ruimte voor de kinderen.

Bulungikindjes januari 2012

Het bestaande huis is eigenlijk te klein en in dit huis kunnen AASU en Bulungi weer een tijd vooruit. Maar eerst moet er natuurlijk gekeken worden of het wel betaalbaar is. Dat blijkt gelukkig zo te zijn en dan gaat het meteen ook heel snel: op 18 januari wordt het contract ondertekend, op 19 januari wordt het hele huis schoongemaakt en op 19 januari is de verhuizing een feit.
De kinderen vinden de verhuizing spannend, maar ze reageren er prima op en genieten enorm van de grote tuin met schaduw; ze kunnen nu heel veel buiten spelen en doen dat dan ook!

Groepsfoto Nurseryhome januari 2012Het nieuwe huis januari 2012Nieuwe nurseryhome 1 januari 2012Verhuizen 1 januari 2012