Pif World Doneren

Pif World

Doneren

PIF is de afkorting voor Pay It Forward. Dit betekent ‘Doe goed en nodig drie anderen uit om ook goed te doen’. Het komt uit de speelfilm Pay It Forward waarin een scholier een systeem bedenkt om de wereld beter te maken – en dit lukt. Het donatie -en crowdfundingplatform Pifworld.com maakt het mogelijk voor iedereen, om goed te doen en samen de wereld te veranderen. Particulieren, groepen, scholen en bedrijven – iedereen kan op PIF op zijn/haar manier bijdragen aan een betere wereld – en Bulungi ondersteunen.

Je kunt meedoen aan acties voor Bulungi op Pif World en via het platform op een heel simpele manier geld doneren. Omdat Bulungi een (betaald) abonnement heeft bij PIF komt 100% van het geld dat je doneert rechtstreeks op de rekening van Bulungi.

Actiepagina
Maar je kunt ook je eigen Actiepagina maken en zo jouw netwerk oproepen om (een project van) Bulungi te ondersteunen. Deze kun je persoonlijk maken door een profielfoto, achtergrondfoto en je motivatie toe te voegen. Je achterban kan je heel gemakkelijk sponsoren en de pagina laat meteen zien hoeveel geld je hebt opgehaald voor jouw Bulungiproject. Via mail, chat of sociale media-kanalen houd je iedereen op de hoogte.

Wil je een eigen actie starten? Dat vinden we superleuk! Neem dan vooral even contact met ons op via 

Community
In elk geval hopen we dat je je aanmeldt als lid van de Bulungi-community op Pif World. Dan blijf je op de hoogte van de acties die Bulungi daar houdt en kun je die delen in je eigen netwerk. Want hoe meer mensen weten wat we doen, hoe beter het is!