Prachtige cheque voor Bulungi

 RSL 8107

Een jaar lang hebben ze handgemaakte kaarten, cadeauartikelen en tweedehands spullen verkocht voor het goede doel. En dit jaar is dat doel Bulungi! Op 1 juni mogen we een fantastische cheque van maar liefst € 3975 in ontvangst nemen!

Ooit zijn ze lid van Serviceclub Innerwheel en zamelen via projecten geld in voor goede doelen. Helaas zijn er op een gegeven moment te weinig leden en wordt de Serviceclub opgeheven. Maar Dine van Olst, Giny van der Haar en Rosemarie Smits zijn altijd de aanjager geweest van de projecten en besluiten op eigen kracht verder te gaan. Elk jaar kiezen ze een project en gaan daarvoor aan het werk.

RSL 8097

Zelfgemaakte artikelen
Ze maken kaarten, zeepjes, kerststukken, jam en chutneys, en ander cadeauartikelen en bieden die te koop aan. Op rommelmarkten, braderieën en kofferverkopen. Ook tweedehands spullen die ze cadeau krijgen van vrienden en bekenden worden verkocht, soms zelfs via Marktplaats. De kerstmarkt bij Rosemarie thuis is elk jaar een grote trekker en brengt veel geld op.

RSL 8104

Bulungi
Via de artikelen in de Deventer Extra komen ze voor jaar 2014-2015 terecht bij Bulungi. Al het geld dat wordt verdiend wordt beschikbaar gesteld voor de kinderen met een beperking die door Bulungi worden ondersteund. € 3975! Wij zijn er een beetje stil van. Lieve Giny, Diny en Rosemarie, namens onze Bulungikids, heel hartelijk dank!

Meer weten over de projecten van deze drie actieve dames? 
Kijk dan op de website