Renate maakt het verschil (2)


Zaterdag heeft Renate zich aangemeld om haar Droombaan te winnen. Zorgvuldig is alles ingevuld wat er in te vullen viel. Er is iets mis gegaan bij haar link naar LinkedIN, daar staat die van haar moeder (en is er niet meer af te krijgen….), maar verder ziet het er goed uit!

Zondag wordt er een begin gemaakt met het inzetten van het hele netwerk van Bulungi. Mail, Facebook, Twitter en LinkedIn, op alle mogelijke manieren worden mensen benaderd om te stemmen. Zelfs Hyves, waarop we niet meer heel actief waren, wordt weer afgestoft. De eerste stemmen komen binnen, maar ze begint op plek 127 of zo….
Er gaat een persbericht naar alle media in Deventer en we hopen dat dat publiciteit oplevert.

Maandag: het aantal stemmen groeit. We kijken niet meer naar de totaalstand, maar naar de stemmen voor de internationale droombaan. De nummer 1 heeft meer dan 3000 stemmen, dat wordt een klus om die in te halen. Nummer twee schommelt rond de 1200, maar ook dat is al een behoorlijke score als we het vergelijken met de rest. Naast de twee kandidaten met de meeste stemmen (per baan) stuurt de jury er ook nog drie door. Dus… gaan we heel hard aan het werk. Dan moeten we toch opvallen als ‘snelle stijger’. En natuurlijk ‘gewoon’ door ons mooie, kleinschalige project?

Vandaag (dinsdag 6 september) is het persbericht geplaatst in de Deventer Post en DRTV heeft het op TekstTV gezet.
We benaderen nog veel meer mensen en worden ware stalkers op de Sociale Media. Nooit geweten dat Twitteren zo leuk is!
Het resultaat is er dan ook naar: aan het eind van de dag staat ze op plek 6 voor haar Droombaan!