Renate maakt het verschil!

Renate WOD

De Vodafone Netherlands Foundation organiseert jaarlijks World of Difference. Dat programma biedt 5 mensen de kans om een jaar lang – tegen een modaal salaris – te werken voor een aantal goede doelen in binnen- en buitenland. Sommige projecten staan vast (SS-Kinderdorpen, Dance4you en Plan) en twee ervan mogen door de winnaars zelf worden bepaald: een in het binnenland, een in het buitenland. Om in de finale te komen moet je in eerste instantie zo veel mogelijk stemmen behalen via de Sociale Media.

Dat gaan we doen! Al vanaf 22 augustus kan er worden gestemd, maar dat hebben we helaas gemist. Toch besluit Renate er voor te gaan: Bulungi is toch een project dat het verdient dat ze er een heel jaar kan gaan werken? Een gouden kans om het project voor de kinderen met een beperking nog steviger neer te zetten én meer kinderen te bereiken.

Dus… meldt ze zich aan. Laat een leuke foto van zichzelf maken, werkt haar CV nog even bij (niet meer gedaan sinds ze in maart 2010 naar Oeganda vertrok) en zet een goed verhaal over Bulungi op de site van World of Difference.
Haar grootste concurrent heeft, na twee weken stemmen, een voorsprong van zo’n 2900 stemmen. De eerste twee van elke Droombaan gaan naar de finale, een jury zoekt er dan nog drie uit.
Vanaf maandag gaan we lobbyen. OP naar zoveel mogelijk stemmen want: Renate maakt het verschil voor kinderen met een beperking in Oeganda!