T-shirts voor Bulungi

IMG 2067Eindelijk is het dan zover: met een grote tas vol T-shirts komen we aan bij het Babieshome. Vandaag (zaterdag 3 augustus) gaan we ze uitdelen!

Vijfentachtig shirts hebben we laten maken, 35 voor de staf en 50 voor de kinderen. Waren er vorig jaar nog vrij veel kinderen van een jaar of vier, dit jaar zijn het bijna allemaal baby’s en peutertjes (de grotere kinderen wonen inmiddels in de Village en gaan daar naar school). De shirtjes vallen dan ook hier en daar wat groot uit, maar dat maakt de pret er niet minder om!IMG 2049

Regen
Omdat het de hele morgen gestaag regent (het lijkt Nederland wel!) besluiten we om de allerkleinste kindjes niet op de foto te zetten (er zijn zo’n 15 tot 20 baby’tjes van een paar weken tot een aantal maanden oud), maar die lekker droog in hun bedjes te laten liggen.

Eerste shirt voor Annet
IMG 2001Onze Bulungiverzorgster van het eerste uur, Annet (die overigens inmiddels zelf de trotse mama is van drie maanden oude baby Jeremia) krijgt het eerste shirt. Vervolgens proberen we alle kinderen in de camera te laten kijken. Dat is nog een hele toer, maar zeg nou zelf: is het geen plaatje? En natuurlijk maken we daarna ook nog even een paar foto’s van de Bulungigroep, die momenteel uit zeven kinderen bestaat (Sam staat niet op de foto omdat hij in het ziekenhuis is opgenomen).

Dank!
Namens alle kinderen en de staf: alle T-shirtsponsoren hartelijk dank!