Twee koffers voor Bulungi

Over ongeveer anderhalve week vertrekt een groep leerlingen van Etty goes Uganda naar Oeganda. Daarbij staat ook een bezoek aan Bulungi op het programma. En…we mogen twee koffers vullen met spullen voor Bulungi. Daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken!

Telefoons en laptops

We zijn op zoek naar gebruikte telefoons, tablets en laptops. Voorwaarde is dat er een lader bij zit en dat ze het nog doen. Dus.. ligt er nog iets bij jou in de la dat je niet meer gebruikt, maar dat nog wel bruikbaar is? Dan houden we ons heel erg aanbevolen.

Knuffels

Voor de kinderen willen we graag wat kleine knuffels meegeven (voor grote hebben we geen plaats). Heb je nog iets liggen? Is het schoon, heel en wasbaar? Dan mogen ze misschien wel naar Oeganda vliegen. Nieuwe knuffels sponsoren mag natuurlijk ook!

Rugtasjes

We hebben rugtasjes besteld. En hopen die nog te kunnen laten bedrukken met ons mooie logo. Het is op dit moment lastig om zeker te weten of dit nog op tijd lukt, maar vooralsnog gaan we ervan uit dat het goed komt. Een praktisch en leuk cadeautje voor de kinderen, maar ook voor het team en ouders van gezinnen die we steunen. We weten nog niet helemaal zeker wat ze gaan kosten, maar het zou superleuk zijn als er een aantal van worden gesponsord. Zo gauw we meer weten, horen jullie van ons!

Helpen

Wil je helpen?
Doneren kan via deze link, de QR code

of overmaken via ons bankrekeningnummer :
NL 02 ABNA 0480 992 290, t.a.v. Stichting Bulungi, Deventer, o.v.v. Koffers voor Bulungi.
Heb je apparatuur liggen? Stuur dan een mailtje naar en we nemen contact met je op. In verband met de logistiek, moeten we alles uiterlijk 12 maart in huis hebben.