Veiling voor Bulungi

RSL 8147

Een interactieve excursie naar een kerkorgel in Zuidwolde, een high tea met prosecco, een stadswandeling in Zwolle, een avondje oppassen, een heerlijke roti of een workshop forelvissen. Het zijn zomaar een paar items uit de veiling die de medewerkers van SNN hebben georganiseerd voor Het Goede Doel. En dat goede doel is: Bulungi!

Er werken zo’n 70 mensen bij SNN. SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) is een organisatie waarin Drenthe, Fryslân en Groningen samen werken om de noordelijke economie te versterken. Het SNN faciliteert partijen in Noord-Nederland om hun ambities gericht op innovatieve, duurzame en inclusieve groei van Noord-Nederland, te realiseren.

RSL 8132

Medewerkersveiling
De medewerkers van de organisatie organiseren op 30 maart een veiling. En niet zomaar een veiling, maar eentje met diensten, spullen of eigengemaakte lekkernijen die allemaal worden aangeboden door de medewerkers zelf. En waarop geboden kan worden door de medewerkers zelf! De opbrengst is voor een goed doel dat door een van de medewerkers is aangedragen.

IMG 1882 IMG 1883

Bulungi
Elke medewerker heeft de gelegenheid gehad om een goed doel aan te dragen en daar is een doel uit gekozen. Marit den Ouden kent Bulungi en heeft ons voorgedragen als Goed Doel. Op 8 juni zijn we naar Groningen gereden om een fantastische cheque op te halen. De veiling heeft namelijk maar liefst € 2180 opgebracht!

Dank!
Lieve mensen van SNN: namens onze Bulungikids nogmaals: heel hartelijk dank!

RSL 8142