Vul de voorraadkast van Bulungi (2)

Een week geleden starten we de actie ‘Vul de voorraadkast van Bulungi’. Streven is om minimaal € 500 bij elkaar te sprokkelen om in Kampala boodschappen te doen voor Merette’s House. Omdat Merette door de week in ‘haar eigen huis’ woont heeft ze nog geen gelegenheid gehad om naar de stand te kijken. Groot is de verrassing dan ook als ze vanmiddag ziet dat de teller al ruim over de helft is (want tellen kan ze dan misschien wel niet, maar zien dat de groene streep al een heel eind is wél)! We hebben de stand van € 320 bereikt. In amper een week tijd. Daar zijn we heel blij mee!

Monica 0161

Bedankjes
En ja, Merette wil best mee doen met de bedankjes. ‘Maar ik kan niet schrijven mama’, meldt ze voor alle zekerheid nog even. Nee, dat kan ze (ook) niet, maar vertellen wat ze wil zeggen wel. Zeker als blijkt dat ze (bijna) alle gulle gevers kent. En als dan blijkt dat zij met de muis de definitieve plaatsing van een berichtje kan doen, vindt ze beslist dat ze een belangrijke bijdrage geleverd heeft vanmiddag. En dat vinden wij ook!

Op naar de € 500
‘Nu op naar de 500 hé mam?’ Want sommige bedragen herkent ze dan toch wel.
Dus ja: op naar de € 500. Help je mee? Door dit berichtje te liken, te delen, maar vooral natuurlijk door een bedrag over te maken via de Supportknop! Merette zorgt in Kampala voor de juiste inkopen!

Doe je mee? Dat kan heel makkelijk via deze link.