We hebben er nog een paar: de Bulungi-bags!

Vorig jaar maakte Dilara Biçer een grote hoeveelheid mondkapjes voor Bulungi. Ze waren binnen no time uitverkocht en met de opbrengst hebben we mooie dingen kunnen doen in Kampala. Maar Dilara deed meer: ze ontwierp ook de prachtige Bulungi-bag.

Ze maakte vijf verschillende ontwerpen, maar allemaal praktisch, stevig, functioneel en vooral… zó verschrikkelijk mooi! Ze naaide ze allemaal zelf (natuurlijk weer met behulp van Emel, bestuurslid van Bulungi en zus van Dilara, die ingezet werd voor het betere knip- en klaarleg-werk) en… we hebben er nog een paar!

Feestelijk cadeau voor de feestdagen

U kunt kiezen uit maar liefst vijf verschillende ontwerpen: de Uganda-bag, de Merette-bag, de Blom-bag, de Savanna I-bag en de Savanna II-bag. Mooi om zelf te kopen, ook heel mooi om cadeau te geven of te krijgen. Of u de tas nu koopt voor uzelf of om cadeau te geven: de tas wordt heel mooi voor u ingepakt. Een feestje om te ontvangen!

Bestellen?

De tassen kosten €40. In Deventer bezorgen we ze persoonlijk bij u thuis, daarbuiten komen er verzendkosten bij. De opbrengst komt – natuurlijk – helemaal ten goede aan Bulungi. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar
Geef wel even door welke van de vijf u graag wilt hebben, enne… op=op!